Stag Lodge: Очарователна фамилна къща в Англия

Очарователна фамилна къща в Англия

Далеч от шума на големия град, тази фамилна къща ни потапя в неповторимия чар на романтичната английска провинция. Посещението там е като пътуване назад във времето. Тесен път, криволичещ покрай старинни каменни зидове, отвежда към гостоприемно открехната висока порта от ковано желязо. От там се открива завладяваща гледка към впечатляващата фасада на къщата.

Стената е покрита с дялан естествен камък в сиви нюанси, но пищно прораснал бръшлян образува китни букети около искрящо белите дограми на входната врата и големите прозорци, и смекчава привидно строгия и студен вид на зидовете. Двуетажната постройка е заобиколена от неголям, но перфектно поддържан двор с кокетно оформени кътчета за релакс.

Маса за хранене на двораАрхитектурният план на къщата е решен изцяло в традиционен английски стил. На приземния етаж  са разположени всекидневна, кабинет/библиотека, кухня и трапезария. Големи еркерни прозорци и врати предлагат очарователна гледка и директен излаз към прелестния заден двор, а извито дървено стълбище води към спалните помещения на горния етаж.

Всекидневна в английски стилИнтериорният дизайн е точно толкова традиционен, колкото и очарователен. Масивни дървени мебели с изящно резбовани орнаменти насищат всяко пространство и внасят едно силно осезаемо чувство на  спокойствие и сигурност. Великолепни камини присъстват в почти всички стаи и подчертават елегантната красота на интериора. Кристални полилеи, аплици и лампи, в изискан класически стил, отразяват меката си светлина в големи огледала и многобройни декоративни елементи от фино стъкло и сребро.


 

От магазина: Мебели и декорация в класически стил


 

Класиката на провинциалната фамилна къща се подсилва и от множеството декорации в ловен стил – рога, статуетки на диви животни, и стилни елементи от ковано желязо. В спалните и баните, тежката класика на мебелите е смекчена с изобилие от мек текстил в топли монохромни тонове, което създава неповторим уют и комфорт. И като говорим за комфорт, не можем да не отбележим, че наред с чаровната визия на романтичната английска провинция, Stag Lodge предлага и всички модерни удобства, необходими за приятно и комфортно пребиваване.

Онлайн магазин на GRANDecor