Очарователен малък дом за авантюристи

Очарователен малък дом за авантюристи

Очарователен малък дом! Проектиран и създаден от The Brevard Tiny House Company в Северна Каролина, това е малко бижу, притежаващо всичко необходимо за спокоен и семпъл живот. А поглеждайки към ремаркето към него, защо не и живот на колела? Интересно приключение за авантюристи.

Дървената облицовка отвътре и семплият вид на мебелировката носят усещането за простота и удобство. Приятно впечетление правят и карираните мотиви на дамаските и доброто съчетание на синьо и кафяво в спалнята и на креслото. Вградените модули в антрето и голямото огледало са полезни за ежедневните нужди.

Този очарователен малък дом е създаден така, че да се използва максимално пространството. Изглежда свежо и гостоприемно. Светлина, уют и мирис на дърво.

Банята и тоалетната са умело вместени в едно, кухнята е леко загатната в ъгъла и обособена с малка трапезарна маса. Голямо легло в таванската част гарантира удобство в спалнята. А всъщност всичко е разположено в едно наистина малко пространство.

Когато човек е на път е одухотворен и претенциите остават на заден план. Ако някога имате нужда да избягате с дома си – доверете се на тази идея. На първо време ще ви се стори идеално!

Онлайн магазин на GRANDecor