Очарователен компактен апартамент в светли нюанси

Очарователен компактен апартамент в светли нюанси

Този очарователен компактен апартамент предлага голямо пространство и ефективна функционална среда. Изобилие от светлина навлиза във всеки ъгъл на жилището. Като добавим и изборът на цветове с преобладаващо бяло и светли нюанси, можем да обобщим, че това е дом, излъчващ свежест, елегантност и топлина.

За да сме още по-убедителни ще ви споделим, че жилището се намира в Стокхолм, Швеция. Това ще обясни, както позицията на цветовете, така и постановката на дома.

Апартаментът се намира в имот, построен през далечната 1935 година. Той е добре запазен и има специфичните за времето си функционални особености и атрибути като например големи прозорци, високи тавани и декоративни корнизи.

Уютните 764 квадратни фута (71 кв.м.) ни посрещат с просторен хол в непосредствена близост до родителската спалня, с перфектна ъглова позиция и много светлина, преливаща през големите остъклени балконски врати. Нежен дъбов паркет краси пода на помещенията. Стените и обзавеждането са решени в бяло и това допълва романтичния вид на обстановката. Балконът е обиколен от елегантни парапети от ковано желязо, които се явяват отлична декорация и обстановка за отмора в пролетните и летни дни.

Удобна и функционална бяла кухня има достъп от коридора. Изградена е в провинциален стил с бяла мозайка и шкафове, дъбови облицовки, иноксови уреди и семпъл златист обков. Автентичната атмосфера е задължително усещане в това помещение.

В този компактен апартамент забелязваме липса на пердета, щори и завеси в помещенията, както и много естествена светлина и свежест.

Насладете се на една приказна, шведска картина в бяло!

 

Онлайн магазин на GRANDecor