Очарователен винтидж интериор

Очарователен винтидж интериор

Представете си широка сенчеста веранда, водеща към вътрешен двор, окъпан в слънчева светлина и изпълнен с очарователни маси, растения и предмети за декорация – пленителни винтидж колекции, които ви примамват да поостанете по-дълго и да откриете още повече …  Това е място за всички любители на винтидж стила!

Намерихме го в Мадрид и не можем да не го споделим с вас!

Очарователният магазин за интериор “Madrid in love” е изцяло вдъхновен от ретро винтидж и индустриалния стил, и предлага на своите клиенти възхитителни мебели, аксесоари и дори дрехи.

Сред многото и разнообразни мебели и декоративни решения в типичен за Белгия и Франция стил, такива като маси, бюра, различни по форма столове, и какво ли още не, ще откриете и разнообразни красиви предмети, които да използвате за декорация.

Разбира се, използваните материали са предимно метал и дърво, и текстил в бледи цветови палитри, превърнали се в икона на винтидж – индустриалния стил.

Това, което ни заплени най-силно са изделията за  декорация на детска стая – една изискана и забавна колекция, представена от цветно шкафче с чекмеджета, дървени кутии, звезди и плюшени животни за стените, и т.н.

Ако обичате винтидж стила, несъмнено ще се изкушите да поостанете доста време в този очарователен магазин !

Автор Я.Янес

via

Онлайн магазин на GRANDecor