Жилище с прекрасен свеж интериор в Бостън

Отличен пример за прекрасен свеж интериор

Една красива викторианска къща в Бостън, построена през далечната 1800 година е превърната в жилище с прекрасен свеж интериор. Той е дело на дизайнера Melissa Miranda.

Позовавайки се на спомени от детството, свързани с дома й в Лондон, както и на пътуване до Барселона, оставило трайни следи, Миранда се старае да внесе много свежест, светлина и бохемско настроение в дизайна на този дом.

Жилището се отличава с неподправена индивидуалност. Основното му предимство са усвоените площи и цветова палитра, заложени в интериора. На внушителните 222 кв.м, всеки ъгъл от къщата е изразен по собствен начин.

Основният цвят в облицовката на стаите е белия. Плавно, на тази основа са нанесени топли и красиви нюанси като бежово, златисто и млечно сиво. Подът е светъл и е от естествено дърво, което подсилва връзката с природата наоколо.

Внушителна зимна градина, с прекрасна растителност, ни завладява от пръв поглед. Махагоновата маса и дизайнерските кресла в пастелни тонове подчертават бляскавата визия. Големи бели прозоръчни рамки се наблюдават по цялата територия на къщата.

Кухнята е красива и изискана. Тук наблюдаваме отлична комбинация на череша, бяло и инокс, подсилени с изискани съвременни осветителни тела на светъл фон.

Холът на къщата е истинско бижу. Откриваме впечатляваща камина, удобни кресла с меки тапицерии, стилен полилей и бутиково, голямо огледало в златна рамка и пищна орнаментика.

Палитрата от цветове е опростена, но това не пречи из цялата къща да откриваме щедри маркировки, шарени щрихи и смели елементи, лесно нанесени на бял фон.

Дизайн, преливащ в себе си многостилови решения, но балансиран така, че да излъчва единствено красота, свежест и удобство. Насладете се!

източник