Ослепително красива и модерна островна вила

модерна островна вила

Ще ви представим една приказна, романтична и модерна островна вила. Разположена на остров Миконос, Гърция, тя се характеризира със съвременна, нежна и ефирна визия.

Снежнобяла ниска конструкция с ефектна каменна облицовка в гръцки стил, красив басейн, удобна веранда и уютно обзаведена жилищна площ – какво повече бихме могли да си поискаме?

Цветовете в интериора ни въздействат от пръв поглед. Снежнобяла красота цари от пода до тавана. Голяма част от обзавеждането на кухнята спалнята и хола са решени в този чист и непринуден тон. На този фон дизайнерите са поставили няколко ярки цветни акцента, за да балансират и разнообразят атмосферата. Прави впечатление, че тези елементи са основно изработени от дърво. Това символизира силната връзка с природата наоколо.

Неправилните и нестандартни форми на помещенията са една от особеностите на тази модерна островна вила. Всяка стая има своите чупки и красиви елементи, като елегантната вградена камина и ефектната маса в хола.

Естествените подови настилки и гредоредите по тавана са друга особеност на къщата, която придава уют и нежност на обстановката.

Осветителните тела са малки и многобройни. Характеризират се със семпли и правилни форми, което не отежнява общата визия на дизайна.

Спалнята е в бяло, с цветни завеси в синьо за приятен акцент в помещението. Тук има всички предпоставки да се отпуснете и да релаксирате качествено.

Банята е приказно красива. Излишно е да споменаваме, че и тя е бяла, но в този тон се усеща друга епоха, друг характер и друга чувствителност. Дървената рамка на огледалото е истински шедьовър.

Излизайки навън оставаме безмълвни. Красива тераса прелива в ослепителен басейн, зелена площ, скалисти брегове и необятна морска шир. Гледка, която докосва! Като добавим и красивите стъклени парапети и солидната маса за хранене под стряхата на двора, зеленината и дървените конструкции в комбинация с гладък елегантен камък, просто оставаме запленени и замечатани. Насладете се на този дом!

източник