Образец за модерно и практично обзавеждане

Образец за модерно и практично обзавеждане

С удоволствие ви представяме отличен пример за съчетание на модерно и практично обзавеждане стилен интериорен дизайн на апартамент в кв. Чайка, Варна. Ново строителство, намира се на последния етаж в сградата. Разположен е на площ от 75 кв.м и включва дневна, кухня, две спални, две бани и коридор.

С работата по този апартамент се заемат INDESIGN. Водени от оптимизиране на жилищното пространство, те променят първоначалния облик на помещенията.

Влизайки през вратата в антрето срещат стена, която стеснява площта и създава неудобство при навлизане във всекидневната. Премахват тази неточност, за да избягат от излишната насеченост. Колкото по-подредени и следващи права линия са формите и мебелите в един дом, толкова по-функционално се използва пространството. Предстои да се уверите.

Основните цветове, използвани в това модерно и практично обзавеждане са само три – бял, сив и бежов. Акцент в дизайна е ярко жълт нюанс. Използван е като цвят на модерно кресло в хола, гръб на кухненския плот и част от гардероба в спалнята.

Неправилната форма на дневната привлича вниманието от пръв поглед. С цел отваряне на пространството външните стени и таваните са тонирани в бяло. През големите прозорци навлиза солидно количество естествена светлина, което балансира с по-тъмния цвят на стената зад масата за гости. Стаите са преходни и е добре да отбележим, че красивия сив цвят е продължение на тона от коридора и част от окачения таван на кухнята.

Подовата настилка в жилището е съчетана с част от обзавеждането – основата на модула около масата, шкафовете в кухнята, рамката на леглата и гардеробите в спалните, както и мебелите в банята.

Кухнята е максимално изчистена, светла и стилна. Тук водещи са ярко жълтия акцент и стъклената помощна маса пред прозореца.

В спалните отново срещаме трите основни тона на жилището. Акцентът е спазен, а допълнителен чар придават семплите картини на стената, огледалния гардероб и нежните полупрозрачни венециански щори.

Баните са с обособени душ кабини. Изглеждат комфортно и модерно в стила на жилището.

Нежни и красиви лампи, луни и лампиони са избора за осветление в помещенията.

В този апартамент е вложено силно чувство за баланс. Съчетани са минималистично обзавеждане, стил и модерен дизайн. Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor