Обособяване на уютен кът у дома

Обособяване на любимо местенце или уютен кът у дома

Всеки от нас си има любим уютен кът в дома. Там разпускаме с книга в ръка или се наслаждаваме на чаша кафе. Сигурно не сте се замисляли, но обикновено удобството е свързано с любима мебел – кресло, стол, диван или канапе. Другият фактор е светлината. Когато имаме голям прозорец наблизо или помощна лампа можем с лекота да четем или решаваме любимите си кръстословици.

Приготвили сме ви галерия от снимки с идеи за обзавеждане на дневна или други сектори в дома, където често предпочитаме да посядаме.

Създаването на перфектно кътче представлява изразяване на вътрешния ни мир. Макар и несъзнателно, избираме цветовете, удобната мебел и по-солидно осветление. Според нас, флоралните мотиви ще внесат настроение, а бледите тонове ще подсигурят комфорт и равновесие. В удобна мека мебел ще се чувствате специално, а едно бюро или масичка никога не са излишни.

Планираните пространства винаги са за предпочитане. Както винаги сме споделяли, в малкото жилище е добре да се използва всяка ниша от пространството. Ще видите и в галерията ни, че площта между стълбищата е също много подходяща за уютен кът за четене на книги.

Развихрете въображението и си създайте любимо място у дома, а ние ще помогнем с няколко нагледни примера.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor