Стилно обзавеждане в бяло на скромните 38 кв.м.

Изискано и стилно обзавеждане в бяло на скромните 38 кв м

Често споменаваме за паралела между понятията  малък апартамент и бял интериор. Това е традиционна, но за щастие нескучна комбинация. Има много начини да направим едно обзавеждане в бяло атрактивно, функционално, въздействащо и стилно. Сега ще дадем и пример за това като разгледаме едно малко жилище, заемащо скромните 38 вк.м. площ.

Очарованието на този апартамент идва на първо място от гениалното разпределение на пространството и обзавеждането. Високият таван на апартамента е позволил да се импровизира максимално и да се усвоят всички ниши от помещението. Екстравагантната спалня на таванското ниво е ключов фактор в разпределението.

На тази малка квадратура са събрани дневна, трапезария, кухня, спалня, баня с душ и килер – дрешник. Какво повече би могъл да поиска човек?! Сигурно ви се струва много като за 38 кв.м, но всъщност има няколко трика, които са помогнали на дизайнерите да не претрупат обстановката. На първо място това са цветовете. Бялото отново е максимално подходящия тон. Придава свежест, допълнителна доза светлина и отваря пространствата.

Прозорците са големи, а дограмата е с ретро конструкция, съставена от малки отваряеми прозорчета с елегантна визия. Солидните первази са приютили по някоя малка саксийка с цвете, а липсата на завеси е подходящо решение с оглед ограничения терен в стаите.

Холът е обзаведен семпло с наръч от най-необходимите мебели. Удобен диван, рафт за телевизора, красив дървен скрин и тръбна масичка за кафе. Няколко книги и плюшени постели са акцентите, които придават допълнителна артистична визия. Полилеят е бутиково решение отново изпълнен в блед цвят. Подът е бял, както стените, тавана и дограмата и това определя изчистения вид и простора в помещението.

Кухнята е естествено продължение на хола и трапезарната част. Изчистена стъклена стена с дървена конструкция я отделя в обособена ниша под спалнята. Решена е в бяло с най-необходимите мебели и оборудване.

Семпла стълба в ъгъла на хола ни извежда до таванската конструкция, преобразена в спалня. Удобен нисък матрак, красив предпазен парапет, нежен мокет, нощни лапми и семпла декорация. Отлично вписано в цялостното обзавеждане в бяло.

Надниквайки в килера откриваме тухлена стена с индустриална визия, голямо огледало за отваряне на площта, кош за дрехи и алуминиеви летви на стената, позволяващи съхранението на дрехи по закачалките.

Банята, досущ като всичко останало, е тонирана предимно в бяло, а леки сини акценти във фаянса разчупват обстановката.

Антрето е огледало на визията в целия дом. Изглежда нежно, опростено и ефектно. Дървен стол в тюркоазено синьо, замества портмантото и освежава пространството под закачалките на стената.

Насладете се на този интериорен дизайн в бяло!

Онлайн магазин на GRANDecor