Няколко свежи идеи за домашен бар

Няколко свежи идеи за домашен бар

Ако обичате да се събирате с приятели на питие у дома, значи сте попаднали на правилното място. Ще ви предложим няколко свежи идеи за домашен бар. Ето и съвети как да си го създадете сами:

  1. Определете позицията на вашия бар. В кухнята, като част от хола или на верандата пред къщата.
  2. Изберете съответно плоскост или пано, около които ще градите. Може да е подвижния плот в кухнята или овалът около стената в хола. Важно е да има хоризонтална плоскост, която ще се превърне в основата на вашия барплот.
  3. Пространството под плоскостта. Това е мястото, където можете да съхраните напитките, като ги подредите на лавици или просто ги скриете с вратички от стъкло или дървен материал по избор. Огледалните гърбове също са практична и ефектна идея.
  4. Съобразете обстановката и пространството с дизайна на вашия бар. Ако сте обзаведени в модерен стил, измислете декорация с надписи или светещи диоди, за да освежите атмосферата. Ако пък имате тежки и масивни мебели, е добре да заложите на дървени повърхности и орнаментика.
  5. Използвайте леки и практични материали. Гипсокартонените плоскости и леките фазерни пана могат да ви бъдат от полза при създаването на олекотена конструкция.
  6. Специфичната светлината е една от важните идеи за домашен бар. Подредете луни или модерно LED осветление на плоскост над главите си. Осветете и нишите на бара. В случай, че е подходящо, можете да избухнете и с нисък овален полилей.
  7. Аксесоарите са важна част от обзавеждането на домашния бар. Подсигурете достатъчно място за съхранение и богат асортимент от принадлежности необходими за направата на качествено питие.
  8. Изборът на столове и кресла около барплота са друг основен фактор. Направете така, че да се чувствате удобно с питие в ръка. Нежни сгъваеми столове, меки пухени кресла с подлакътник или универсални бар столове от ковано желязо. Преценете сами.
  9. Не на последно място се нуждаете от приятна компания и свободно време, което да посветите на себе си и хората около вас.

Дори и да не се възползвате често от домашния си бар, веднъж превърнат в кътче от дома ви, той ще носи свежа атмосфера и настроение в жилището. Уверете се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor