Няколко свежи идеи за домашен бар

Няколко свежи идеи за домашен бар

Ако обичате да се събирате с приятели на по питие у дома, значи сте попаднали на правилното място!

Предлагаме ви няколко полезни съвета и свежи идеи за домашен бар

  1. Определете позицията на вашия бъдещ домашен бар. В кухнята, като част от хола или на верандата пред къщата.
  2. Изберете съответно плоскост или пано, около които ще градите. Може да е подвижния плот в кухнята или овалът около стената в хола. Важно е да има хоризонтална плоскост, която ще се превърне в основата на вашия бар.
  3. Пространството под плоскостта. Това е мястото, където можете да съхранявате напитките, като ги подредите на лавици или просто да ги скриете с вратички от стъкло или дърво, по избор. Огледалните гърбове също са практична и ефектна идея.
  4. Съобразете обстановката и пространството с дизайна на вашия домашен бар. Ако вашето обзавеждане е в модерен стил, помислете за декорация с надписи или светещи диоди, която ще освежи атмосферата. Ако пък имате тежки и масивни мебели, е добре да заложите на дървени повърхности и орнаментика.
  5. Използвайте леки и практични материали. Гипсокартонените плоскости и леките фазерни пана могат да ви бъдат от полза при създаването на олекотена конструкция.
  6. Правилното осветление е важно при планирането на домашен бар. Подредете луни или модерно LED осветление на плоскост над главите си. Осветете и нишите на бара. В случай, че е подходящо, можете да помислите за нисък овален полилей.
  7. Аксесоарите са важна част от обзавеждането на домашния бар. Подсигурете достатъчно място за съхранение и богат асортимент от принадлежности необходими за направата на качествено питие.
  8. Изборът на столове и кресла около бара са друг основен фактор. Направете така, че да се чувствате удобно с питие в ръка. Нежни сгъваеми столове, меки пухени кресла с подлакътник или универсални бар столове. Преценете сами.
  9. Не на последно място се нуждаете от свободно време и приятна компания, с която да споделите това приятно кътче.

Дори и да не се възползвате често от домашния си бар, веднъж превърнат в кътче от дома ви, той ще носи свежа атмосфера и настроение!

Онлайн магазин на GRANDecor