Жилище с нежен пастелен интериор

Няколко примера за нежен пастелен интериор

Днес ще се пренесем в западната част на Манхатън, Ню Йорк, за да ви покажем колко красиво и стилно би могло да е жилището, декорирано в нежен пастелен интериор.

Обикновено цветовете определят водещото въздействие в дизайна. Ако създадете дом в тъмни цветове, няма как да имате усещане за големина в пространството или за допълнителна свежест. Изборът на меки пастелни тонове, обаче, позволяват да моделираме обстановката в много аспекти.

За основа е добре да се избере мек и много блед нюанс. Върху него можем да наслагваме всички варианти на цветовете които харесваме, като единственото условие е да се придържаме към идеята те да са меки и бледи. По този начин, дори и да заложите на богата гама от цветове, няма да раздразните окото, а просто ще придадете допълнителна нежност в жилището.

Нежен пастелен интериор е предпочитан за домовете с малка площ. Така визуално се отваря в пространството. Както ще видите и в галерията, нежните пастели изглеждат добре във всеки стил.

Бледорозово, жълто, резедаво, бежово, екрю и синьо са само малка част от тоновете, които виждаме в това жилище. Вази, рамки, саксии, шкафове, табуретки и полилеи – всеки елемент може да носи мек цвят, а в същото време в помещението да има баланс и ненатрапчива визия.

Разгледайте галерията със снимки и се доверете на дизайнерския избор!

източник