Няколко практични решения в просторен модерен дом

Няколко практични решения в просторен модерен дом

Просторът в едно жилище е може би най-търсеното решение. За да го постигнем на първо място е добре да разполагаме с добра квадратура. В случай, че пространството не е много голямо, можем да се доверим на няколкото практични трика за постигане на просторен модерен дом.  Съветваме ви да заложете на светли цветове и големи прозорци, които позволяват достъп на повече естествена светлина. Нежните прозрачни пердета също са начин да подсилим простора в дома. Не бива и да претрупваме пространството с мебели и декорации.

Запознайте се с българските дизайнери Татяна Станчева и Силвия Харизанова от Interioro Design Studio и тяхната работа по жилище в София. Разположен в подножието на планината Витоша, този дом се простира на внушителните двеста и четиридесет кв.м. и е пример за модерен апартамент.

Тук, имайки достатъчна площ за работа, дизайнерите са заложили на силни цветове. Наблюдаваме ярки нюанси на жълто, в комбинация със сиво и естествено дърво. Откриваме минималистичен стил и модерно обзавеждане. Допада ни и решението за LED осветление.

Нетрадиционната кухня фокусира вниманието ни. Семплите шкафове балансират с интересния работен плот. Масата и столовете са едновременно удобни и модерни.

В спалнята откриваме уют и семпло, но стилно обзавеждане. Огледалните стени подсилват усещането за интимност, а всеки акцент носи своята тежест и предназначение. Тухлената стена, ексцентричната закачалка и бутиковият душ са малка част от тези детайли.

Следвайте подхода на дизайнерите, открийте практични решения за обзавеждане на просторен модерен дом!

Онлайн магазин на GRANDecor