Няколко полезни идеи за стилен вътрешен двор

Няколко полезни идеи за стилен вътрешен двор

Лятото е сезонът, в който с удоволствие стоим на открито. Ето защо днес решихме да ви представим няколко идеи за стилен вътрешен двор.

Като първо правило е добре да се съобразите с общата визия на къщата. Спазвайте стила на интериорния дизайн и няма да сгрешите. За по-стандартните постройки добър вариант са традиционните мебели от дърво и подова настилка от качествен гранитогрес. Зеленината трябва да е водеща част от обзавеждането на една дворна площ. С всеки детайл трябва да търсите ефект и удобство. Дали ще заложите на стилен фотьойл или на дървена пейка с класически дизайн е право на личен избор. Важно е да изглежда приветливо и удобно.

Ако наблизо имате басейн е добре да преградите с елегантна стъклена стена пространството. Така ще подчертаете многофункционалността на двора. Масата за хранене ще се разграничи от шезлонгите около басейна.

Луксозните къщи изглеждат още по-добре, когато са обградени от подреден и ефектен двор. Препоръчваме каменен под, обзавеждане от ковано желязо, богата орнаментика и подсилващи елементи – фенери, кашпи, статуи и осветление.

Други интересни идеи за стилен вътрешен двор са етажирането на пространството и вградените масивни камини.

Заложите на тези идеи и със сигурност ще постигнете страхотен ефект.

 

Онлайн магазин на GRANDecor