Няколко идеи за обзавеждане на цветен апартамент

Няколко идеи за обзавеждане на цветен апартамент

Днес ще ви покажем един очарователен цветен апартамент. Представяме ви дом, в който всяка зона е с различен интериор. Намира се в Полша и е дело на Shoko Design.

На първо място ще погледнем настилката на пода – много светъл опушен ламиниран паркет. Отличен избор за създаване на домашен уют. В тонирането на кухнята и хола са използвани основно три цвята  – бял, светло сив и зелен. Всяка стена е в различен нюанс, което е характерен трик за един модерен апартамент. Дограмата е интересно боядисана в тъмно кафяво и придава допълнителен акцент на обзавеждането. Мека, памучна дамаска в райе е избрана за дивана в хола. Този десен разведрява обстановката и придава свежест. Масата и столовете от ратан в трапезарията подчертават любовта към природата. Малкият уютен кухненски ъгъл се отличава с модерни цветове, интересен обков и практичен дизайн.

Основно впечатление в дома прави изборът на цветове в спалните. Райето от бяло и жълто и бяло и тюркоаз в комбинция със скосените стени е причина да имаме един весел и цветен апартамент. Дървените греди по тавана са оригинално и красиво решение на дизайнерите. Осветителните тела са с интересна, модерна визия. Нестандартен избор за осветление в тюркоазената спалня са нощни лампи и лампиони.

Този дом е пример за свежест и практичност с минималистично обзавеждане. Насладете му се!

Онлайн магазин на GRANDecor