Нова визия на един модерен малък апартамент

Нов живот или модерен малък апартамент

Архитектът Koray Duman дава нов живот на апартамент, построен през 80-те години. Интерпретациите в дизайна създават стилна индивидуалност, съчетана с уют и практичност. Жилището се намира в Ню Йорк Сити и е символ на свободното виждане в интериорния дизайн.

Това е един модерен малък апартамент, в който впечатляват нестандартните форми, странните цветове и уникалния дизайн на мебелите. Ексцентричност, която въздейства. Цветовете са сведени до три основни – бял, жълто-зелен и сив. Интересен диван в хола грабва вниманието ни. Състои се от два сегмента, които събрани един до друг оформят едно красиво нестандартно легло.

Тухлените стени в помещенията и стилните нотки на тапети се срещат във всеки кът на жилището. Отлично са съчетани с открити тръби и радиатори между кухнята и хола. В спалнята изглеждат красиво и логично се сливат с цветните лавици по стените. Друго чаровно решение в интимната част на този модерен малък апартамент е банята да бъде част от спалнята. Една стъклена преграда дели леглото от душа и това осигурява интимност. Ъглово огледало над мивката е модерно и смело решение. Интересен е дизайнът, запазен от миналото и плавно преобразуван чрез съвременни щрихи. Батериите на мивките, формата на душа и лавиците, орнаментиката на кованите елементи и осветителните тела са пример за това.

Разгледайте галерията, която сме ви приготвили. В нея ще откриете много и свежи идеи за обзавеждане на малък апартамент.

Онлайн магазин на GRANDecor