Уникален под с оригинална визия

Нетрадиционно решение или просто уникален под

Предстои да останем безмълвни при вида на това красиво творение. Представяме ви един уникален под със силно еклектично излъчване, съчетано с модерно обзавеждане в едно съвременно пространство. Той безспорно създава невероятна атмосфера, която изглежда почти нереално.

През 2015 г. Giselle Taranto Architecture си партнират с LZ Studio за създаване на лаборатория за идеи – LAB LZ от GT. Целта на тази лаборатория е да накара хората да излязат  от зоната си на комфорт и да се пренесат в мислите си чрез опита на професионалистите. Тази иновационна политика на дизайнерите има за цел да провокира въображението, усещането и вибрациите на хората, когато попаднат в нетрадиционната среда.

Със своето дело професионалистите доказват, че всяко на вид недовършено пространство има реалната възможност да изглежда ефектно, неповторимо и внушително. Този уникален под го доказва.

За основа имаме оребрено пространство, което описва определен брой квадрати, разположени в ъглово офис помещение. Металната конструкция служи като разделител на множество сектори, подчертани с остъклени сегменти. Като допълним, че всичко е решено в лъскав инокс, картината изглежда нетрадиционно и интересно. Най-горният слой е от устойчиво дебело стъкло, което, както се досещате, има всички необходими характеристики да издържа тежести и да не се драска при допир. Изисканият му вид по лични наблюдения силно напомня съвършената конструкция на Скай уолк в Гранд Каньон.

Магическите идеи в наши дни сякаш са безгранични. Голяма част от тях не са особено практични, но случая с тази подова настилка далеч не е такъв. Този под би бил наистина изискан вариант за основа в офис помещение например. Виждаме от снимките колко подходящо приляга и на едно жилище със стандартни помещения – всекидневна, кухня и трапезария. С подходящата комбинация от мебели, може да се постигне търсения ефект.

Съчетанието с прекрасна кожена мебел и дребни елегантни детайли допринася за бляскавата визия на помещенията. Насладете се!

източник