Нетрадиционен хотел

Нетрадиционен хотел

Добре дошли на живиписният остров Капри, Италия! Тук ще откриете един наистина нетрадиционен хотел, чийто интериор ни плени на мига. Талантливите италиански архитекти от Zeta Studio превръщат част от стария манастир St. Micheles в удивителен модерен хотел, стараейки се да запазят възможно най-много от автентичните архитектурни детайли на сградата.

Оригиналният мини хотел предлага на своите гости избор между 2 луксозни апартамента. Интериорът се отличава с традиционни елементи запазили духа на миналото като високи сводести тавани, каменни стени с бяла мазилка и входна дървена врата, а избоът за обзавеждане, в по-скоро съвременен стил, създава чудесен контраст и прави този интериор така интересен.

На преобладаващият светъл фон в стаите, прекрасно изпъкват декоративни елементи в свежата комбинация от син и жълт цвят.

Освен красивият интериор, сме радостни да споделим, че и обслужването в хотела е на високо ниво. Закуската е на разположение по всяко време на деня, а за обяд или вечеря можете да си наемете дори личен готвач.

Разходка с лодка, скутер под наем или обиколка на местността  с екскурзовод са само част от услугите, които могат да ви бъдат предоставени.

Онлайн магазин на GRANDecor