Незабравима разходка из дома на Джон Бон Джоуви

Незабравима разходка из дома на Бон Джоуви

Влизайки в този дом наистина ти идва да запееш “It’s my life”. Изискан, стилен, практичен и уютен – това е дома на Джон Бон Джоуви.

Талантливият музикант продава мезонета си в Манхатън за 37,5 млн долара. През 2004 година тази резиденция на площ от 700 кв.м е закупена за 24 млн. долара. Последвало е скъпо подобрение в интериорния дизайн и в този вид дома на Бон Джоуви носи стила и индивидуалния почерк на певеца. Разполага с шест спални, шест бани, тоалетна за гости, дневна, хол с трапезария, две кухни, мултимедийна зала, два офиса и три тераси. Височината на таваните е почти три и половина метра.

Премерен лукс – това е най-точното определение за този дом. Всяко кътче в пространството е изискано и стилно подредено. Цветовете са балансирани умело, а светлината в дома навлиза отвсякъде. Височината на постройката осигурява прекрасна гледка към красив Манхатън. Изчистени форми в обзавеждането, луксозни акценти и подчертаващи детайли – премерен и изискан подход на дизайнера. Шедьоври на изкуството – скулптури и пастелни картини в различни размери подчертават характера на дома на Бон Джоуви. Красотата идва отвътре!

via