Настроение и обзавеждане в свежи цветове

Настроение и обзавеждане в свежи цветове

За да се чувствате комфортно и удобно в дома си, смело може да заложите на обзавеждане в свежи цветове. Многото ярки детайли винаги са идеално решение за жилището на млади хора. Комбинацията от дневна и кухненски тракт е модерно и практично решение. Подборът на цветове внася неповторима свежест в това кокетно кътче.

Тюркоазените мотиви във всекидневната и кухнята – дори изборът на ретро хладилник в този цвят си е истинско смело и креативно решение. Това обзавеждане в свежи цветове e истински пример как да усмихнем дома си. Тухлената стена, стъкленият парапет на стълбището и големите прозорци – всичко това, съчетано в едно е красиво и стилно решение за идеалното жилище. Дори маркуча на верандата е избран в цвят мента, което намираме за изключително весело решение.

На втория етаж, за разлика от първия, всичко изглежда по-уравновесено и спокойно. Изобилстват пастелни тонове и класически стил. Винаги си струва да обърнете внимание на детайлите, като например възглавниците – те са напълно способни да разнообразят вашата спалня.

Обзавеждане в свежи цветове е добър начин да изразите себе си и настроението си. Запазете добрите чувства завинаги. Направете живота си цветен!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor