Мъжки интериор с елегантна визия

Неподправен чар или мъжки интериор у дома

Представяме ви типичната визия на интериорен дизайн, подходящ за силния пол – апартамент в Киев, Украйна.

Да обзаведеш по мъжки, далеч не означава скучно, грубо и нестандартно. Напротив! В подобен мъжки интериор има всичко необходимо, пречупено през сетивата на зрелите мъже. Нека се спрем на някои особености:

  1. Цветове в пространството. В типичния мъжки интериор, като че ли е прието присъствието на няколко предпочитани цвята. Често те са нюансите на бяло, сиво, синьо, червено и черно. Това наблюдаваме и в жилището от галерията. Тъмен черен под, сиви шкафове, черни дограми и светла мека мебел.
  2. Стил и визия. В този тип жилища стилът е ясно изразен. Подходящи са модерните и индустриалните решения –  гредореди, подвижни стени и отворени пространства.
  3. Форми и подредба. Впечатление правят правите изчистени форми при обзавеждането – шкафове, дивани, маси и столове. Минимализмът е заложен в мъжкия интериор.
  4. Предпочитани материали. Както виждаме и в галерията, всичко е изработено качествено и от здрави, стабилни елементи. Дърво, метал и стъкло са предпочитани в този тип обзавеждане. Тухлените стени също са характерен отблясък на визията в апартамента.
  5. Декорация. При типичния мъжки интериор, тя е ограничена. По-запалените спортисти биха могли да сложат спортни акценти, а бизнесмените ще заложат на голяма живописна картина. Техничарите ще предпочетат нещо, напомнящо машинен елемент, а романтиците ще акцентират с цветовете.
  6. Осветление. Приглушените цветове и пространства са за предпочитане. Това налага изборът да е предимно на малки осветителни тела, разнообразни типове луни и LED пана.

”Мартин Архитектс“ са дизайнерите на това студио с мъжка визия. Картината с анимация и вградената камина в хола, стилният работен кабинет от тухлена и стъклена стени, красивите спалня и баня в жилището са истински дизайнерски шедьовър.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor