Модерно обзавеждане в нестандартни помещения

Модерно обзавеждане в нестандартни помещения

Palmscher Park се намира в малък град в южната част на Германия. Построен е на територията на бивша казарма, но сега е един от най-престижните жилищни комплекси в околността. Несъмнено е най-забележителният и необичаен обект, който се помещава на място където навремето е функционирала двуетажна офис сграда. По тази причина, дизайнерите на Ippolito Fleitz Group са успели да създадат едно много оригинално и необичайно архитектурно решение.

Отворено пространство, разумно разпределение на функционалните зони, смели дизайнерски решения – наистина стилно, модерно обзавеждане на дом за семейство с две деца. Интересно впечатление правят формите и цветовете в апартамента. Стените са боядисани в различни пастелни и ярки нюанси с акцент върху определени форми – кръг в трапец, неправилен петоъгълник, или просто квадрат в квадрата.

От магазина: Модерни осветителни тела за таван

Друга ярка декорация в дизайна са осветителните тела. Стилни, красиви лампи висят от височина посредством преплетени кабели към пода. Оригинална черна камина с вид на мензура се спуска от тавана в хола. Разчупени форми на стените, нестандартно монтирано огледало сред завесите, метална конструкция над плота в кухнята и множество лунички за светлина из целия дом. Идейно, красиво, практично – перфектно конструирано жилище с модерно обзавеждане. Не се колебайте да си откраднете идеи!

Онлайн магазин на GRANDecor