Функционални интериорни решения и модерно обзавеждане в къща А701 в София

Днес ще отворим вратите на едно родно бижу, което се намира в престижен район в София. Проектът се състои от проектиране и цялостно изпълнение на еднофамилна, двуетажна къща с площ 250 кв.м. и е възложен на Studio Delecto. Както ще се уверите след като видите снимките в галерията, проектът изпълнен съвместно с експертите от Ligna Group е отличен.

Инвеститорът на проекта го възлага с цел отдаване под наем на къщата и интериорните решения за съобразени с това. Целта е създаване на интериор от висок клас, който да се реализира успешно на пазара и да остане атрактивен с години.

Основната концепция за първия етаж е да се запази максимално отворено пространство в дневната, което да позволява на естествената светлина да достига до всички зони. Използвани са само висококачествени материали като естествен орехов паркет и фурнири. Диванът с частично отворена композиция комуникира във всички направления, свързвайки в едно активно пространство зоната за отдих с телевизора, камината, библиотеката зад него.

При кухненския остров са използвани котлони с вграден абсорбатор, избягвайки висящите от тавана тела и запазвайки гледката към трапезарната маса и двора.

Модерна кухня с трапезарияОсветлението в дневната зона е комплексно и съчетава луни, прожектори, пендел и скрито осветление.

Тоалетната на първия етаж, кореспондира с уютната атмосфера в дневната. Изцяло е избегнат студения характер на санитарно помещение благодарение на конзолния шкаф с огледало и перде.

За стълбището дизайнерите са заложили на метален решетъчен парапет, който със своята ефирна натура запазва усещането за простор. Той бива допълнен от преплетени линеарни пендели по тавана.

На втория етаж са разположени родителска спалня с прилежаща баня, две гостни стаи, баня и перално помещение.

Спалнята е комфортна и спокойна, доминирана от централно разположено легло с гардеробна стена. Тапицираната табла на леглото обхваща долната част на гардероба, обединявайки зоната за релакс с пространството за преобличане. Модерен функционален акцент е ефирна стена от метални профили при гардероба, която служи за окачане на дрехи.

Голяма спалня с френски прозорциОсветлението от луни, нощни лампи и скрито осветление при корнизите и тук играе основна роля за елегантния характер на помещението.

В баните откриваме обособени светли и тъмни зони от гранитогреси с мраморен ефект, а вградените смесители и умивалниците оставят максимално свободно пространство върху плота.

Ние със сигурност бихме наели тази къща!

Онлайн магазин на GRANDecor