Модерно и интересно обзавеждане на студио

Модерно и интересно обзавеждане на студио

Няколко талантливи дизайнери са решили да поемат предизвикателството, предлагайки два прекрасни проекта за интересно обзавеждане на студио. Те са идеални за двойка младоженци или дори за неразделни приятели – стилни, разполагат с достатъчно пространство и удобства. Първият апартамент идва от екипа на int2architecture, а вторият е дело на дизайнера Art Ugol.

Екипът на int2architecture предлага интересно обзавеждане за студио, като се фокусира върху разделянето на малкото площ в полезни, отделни зони без поставяне стени, които биха затворили пространството. Леглото е в малка обособена площ, която включва също и стилна работна област. Слънчевата зона за закуска е кът, подходящ да започнете деня си с любимия човек, но също така ви позволява да затворите вратата, когато имате нужда от известно време за себе си. Вертикалното съхранение в жилището е ключов фактор за ползване на малкото пространство. Интериорът в трапезарията е красив и същевременно семпъл вариант, за да запази усещането за простор. Скритото чекмедже под леглото е полезна и практична идея. Дизайнерите дори са успели да обособят перално помещение. Особено чаровен е творческият подход за съхранение на подправки – идейно и удобно.

Вторият апартамент е очарователен. Леглото, в пълния си блясък е позиционирано в уютна част и може да бъде скрито от погледа на гостите. Дневната получава изобилие от слънчева светлина, която кореспондира добре с естествени материали, използвани в дома. Барплотът осигурява перфектно място за една напитка или чаша ароматно кафе. С каменната си стена и модерните уреди, кухнята е просто грандиозна. A огледалото на входната стена е от съществено значение за тези, които в последната минута проверяват екипировката си.

Много мисъл и вкус в интересно обзавеждане на студио!

източник