Атрактивна визия в модерна фамилна къща

Изискана визия в модерна фамилна къща

Едва ли някой би отказал да си почива в приятна обстановка, сред очарованието на природната среда. Разгледайте тази модерна фамилна къща – мечта за всяко семейство. Дизайнерът Галина Лавришчева е създала един приказен проект, който би могъл да бъде пример и модерно послание.

На пръв поглед, незавършената визия на този дом излъчва забавни грънч импулси, в комбинация със стилни интериорни решения. Елегантният вид на дома се таи в избора на цветове, текстури и материи. Красива тухлена стена грабва вниманието в кухнята. На фона на белите шкафове и модерните уреди в инокс, това решение изглежда особено атрактивно. Кухненски плот, преливащ в трапезарна маса и високи столове са плавния преход към отвореното холово пространство.

Мека ъглова мебел с плюшена дамаска в неутрален пастелен тон се явява основен акцент във всекидневната, а декоративни цветни възглавнички внасят доза настроение и стил.

Елегантна подова настилка от естествено дърво се простира във всички помещения. Красиви декорации играят ролята на ярки акценти, придаващи изискана визия на тази модерна фамилна къща.

Кръгла холова масичка на колела кореспондира отлично с изборa на бели акценти в кухнята, трапезарията и всекидневната.

Както в цялото жилище, така и в спалнята, гредоредите и тавана са облицовани и тонирани в бяло. Тухлената стена е ярък акцент и в това интимно пространство. Мъхест килим, стационарни лампиони в черно, картини над леглото и стилна пейка край стената, придават чар и нежност в спалнята.

Детската стая е проектирана с модерна и оригинална визия. На бял фон се открояват множество цветни акценти. Плъзгащи врати прикриват вградена гардеробна част. Тухлената облицовка е сегмент и от това помещение. Жълто, червено, синьо и зелено се преливат на фона на естествената светлина, навлизаща през прозореца.

Банята е съвършено обзаведена. Плетени кошове, два еднотипни умивалника в овални форми, елегантна подова настилка от дърво и стилен фаянс с индустриална визия са част от очарованието на помещението.

Този интериор ще ви остави без дъх! Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor