Модерна триетажна къща с практична архитектура

Модерна триетажна къща с практична архитектура

Тази модерна триетажна къща е резултат от съвместната дейност на Rockefeller Partners Architects и дизайнерът Alana Homesley. Разположена е на територията на 3,14 акра земя в Лос Анджелис, Калифорния.

Красивият екстериор на къщата прави силно впечатление. Домът е условно разделен на две части. Едната е основно жилищно пространство, като отделен апартамент, а другата включва детските, стаите за гости и помощните помещения. Добра идея на архитекта е разчупването на нивата по етажите. Макар и в общо пространство кухнята и трапезарията са вдигнати с две стъпала нагоре. Дървените стълби и перилата са без гръб, което позволява проникването на светлина дори и през тях. Интересна хрумка са и луничките, вградени в самите летви на стълбите.

Добър акцент в общата площ са стените, облепени с каменни плочки в хола и спалнята. Кухнята впечатлява с модерно обзавеждане, в отличното съчетание на инокс и венге. Дограмата на тази модерна триетажна къща е в цвят череша – хубав начин да се имитира естествено дърво дори и при PVC изпълнения. Този цвят е заложен и в част от подовите пространства на къщата, а останалите са в светли и меки тонове. Мебелите са стилни и удобни.

Този дом е  пример за практично обзавеждане на къща.

Онлайн магазин на GRANDecor