Модерна едноетажна къща сред пустинята

Модерна едноетажна къща сред пустинята

Взимайки предвид всички интересни места, които посещаваме с гордост бихме се нарекли авантюристи. За да продължим темата за пустинята ще се разходим до Палм Спрингс, Калифорния, за да разгледаме и се насладим на една модерна едноетажна къща сред нищото.

Известен като Frey House II, този зашеметяващ модерен пустинен дом е кръстен от Алберт Фрей, един от създателите на тенденцията за проектиране на модерен средновековен стил в района. Собствениците на дома притежават същински арт музей в близост до Палм Спрингс. Намираме архитектурата за шедьовър, тъй като къщата е уникално изградена около огромен камък, който вдъхновява прекрасната цветова схема и декор на този дом.

Посредством панорамата, всички стъклени прозорци и наклоненият покрив, естествената светлина и сянката присъстват в равновесие. Стилните мебели в жилището изглеждат така, сякаш са поръчкови, т.к идеално се подреждат около здравия камък. С минимални текстури, с нежно докосване на синьо-зелено и нежно жълто се допълва екстериорната среда.

Тази модерна едноетажна къща е истинско архитектурно бижу. Насладете се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor