Модерна дървена къща с разчупена архитектура

Попадайки в тази модерна дървена къща сигурно ще се зачудите накъде първо да погледнете и на кое първо да се насладите. Разположена е в Сиатъл, щата Вашингтон, САЩ и е дело на дизайнерите от компанията Finne Architects.

Тя впечатлява с разчупена архитектура, етажирана с нестандартни форми на помещенията и покривната част. Подовата част е повдигната на високо ниво, за да се избегнат големите снежни натрупвания около дома. В идеална хармония с природата в този край на света, тук можем да се впечатлим от модерно обзавеждане за къща. Мебелите в този красив дом са отново дело на Finne Architects.

• ВИЖ ОЩЕ: Съвременна българска архитектура

Естествена светлина облива всеки кът на дома през големи, рамкирани в разнообразни форми прозорци. Малките вдлъбнати пространства за съхранение на дървата са красив и практичен дизайнерски трик, който особено ни допада.

Уникална кожена маса в хола имитира напукана земна повърхност, а необичайните осветителни тела, висящи от тавана в кухнята, представляват истински шедьовър на въображението.

Дървена дограма и ламперии са избора на специалистите при обзавеждането на тази модерна дървена къща. Цветовете са семпли, светли, в няколко близки нюанса. Това позволява да се акцентира върху интересните форми и решения в обзавеждането.

Онлайн магазин на GRANDecor