Креативен дизайн и цветове в модерен хостел

Креативен дизайн и цветове в модерен хостел

За да възбудим сетивата на всички любители на агресивния и креативен дизайн в най-добрият му смисъл, ще ви пренесем в една нестандартна, стилна и свежа обстановка. Модерен хостел в испанската перла Валенсия – Valencia Lounge Hostel.

Ако до този момент сте считали подобни места за настаняване за евтини, непривлекателни или посно аранжирани, предстои да преобърнем представите ви. Ще потънете в обаянието на цветен интериор  и красива историческа архитектура,  съчетани със съвременна декорация, модерно обзавеждане, добра координация на пространствата и не на последно място – силна доза свежест.

Проектът е преди всичко цветен. Всяко от помещенията е решено в ярки, нежни и изразителни тонове. Комбинацията между ярко синьо и наситено червено е балансирана с бели нюанси или пастелни бежови тонове. Агресивността на цветовете е подсилена посредством избора на диагонални райета по стените и вратите или чрез цветни геометрични изображения. Хаотичните форми в пространствата подчертават модерната визия на дизайнерите.

Красивите керамични настилки по пода са истински полъх от миналото. Фигуралните мотиви допринасят за стилистиката на стаите.

Младежката визия в някои от помещенията е постигната с много и различни нюанси. Съчетанието на жълто, розово, зелено и корал е перфектен избор за тази цел. Дъските, напомящи сърф по стените и разнообразието от съвременни малки картини са предпоставка за уютна и непринудена атмосфера.

Естествената светлина е важен фактор на територията на този модерен хостел. За да се подсили въздействието, стаите са с големи отваряеми прозорци и на повечето от тях липсват пердета и щори. Дограмите имат своята сантиментална стойност и сами по себе си са достатъчно нестандартно и приятно изглеждащи. Някои от тях притежават допълнителни капандури, които при нужда могат да затъмнят обстановката в стаята.

Всяко от помещенията разполага с легло, нощни шкафчета или масички, гардероб с лека конструкция и декоративни елементи според избора на дизайнерите. Общите площи следват стила на стаите – свежи ярки цветове, геометрични форми, естествена светлина и свободни пространства. Интересни решения, подходящи дори и за съвременен градски дом.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor