Български почерк в модерен триспален апартамент

Изящен български почерк в модерен триспален апартамент

Вече сме ви представяли някои от впечатляващите проекти на ALL in Studio. Днес ви каним да разгледате и още едно тяхно творение в лицето на този модерен триспален апартамент в София. Жилище, чийто проект е реализиран безупречно от архитектурните промени до последния малък детайл в интериора.

За да се постигне оптимален резултат са премахнати някои от стените в помещенията. Сменени са електрическата и водната инсталации. Тъй като отворените тип площи и просторът са приоритет в дизайна, жилището позволява присъствието на наситена и по-категорична цветова тоналност.

Минимализмът при обзавеждането е търсен ефект. За основа е избрано бяло, което в комбинация с бялото осветление и мебели придава лека студенина в обстановката. Това усещане, обаче, е овладяно с избора на тъмни акценти във всяка част на дома. Няколкото черни стени, завесите в турско синьо, меката мебел и част от кухненския бокс в графит са само част от балансиращите цветовата гама елементи в интериора. Особено ефектни са ярките жълти акценти в пространството. Красивият под от естествено дърво е в паралел с избора на шкафове и плот на трапезарната маса в подобен десен. Тръбната конструкция на масата е още едно дръзко и модерно решение, вписващо се в стилистиката на апартамента.

Изборът на материали е от важно значение за дизайнерите. Комбинацията от гланцирани и огледални повърхности носи неповторима елегантност и модерно излъчване на дома.

Кухнята, също като останалите пространства, е особено свежа и модерно обзаведена. Кухненският остров в центъра на стаята е и основен акцент на помещението. Изчистени линии и форми, комбинация от традиционното за дома бяло, кафяво и черно, липса на обков и декорации в пространството – един чудесен пример за въздействащ съвременен дизайн.

Осветлението е важен сегмент във всеки дом. И тук, изисканият избор на дизайнерите трябва да бъде отбелязан. Той включва впечатляваща комбинация от висящи полилеи с нестандартни или овални форми и конструкции, LED пана, скрити конструкции и настолни елегантни решения.

В черно, бяло и кафяво е избрана цветовата гама в хола. На фона на тази хармонична комбинация, каменната масичка за кафе се явява силен акцент между меката мебел и телевизора на стената.

Изчистена, стилна и практична е стаята за момче. В нея откриваме вграден гардероб, продължен с рафтове за книги и отлична позиция на бюрото с максимален достъп на слънчева светлина отдясно до прозореца.

Момичешката стая е много нежна и се отличава с меки тонове и семпло кътче за усамотение. От белия под, стени и таван, през пастелните плюшени възглавници и красивите осветителни тела, попадаме в една истински романтична и женствена атмосфера.

Удобно и стилно изглеждаща е спалнята в гама от три цвята. Красивата баня е проектирана изцяло с гланцирани бели повърхности, гранит по стените и ефектен тъмен под за контраст.

Насладете се на професионалния български почерк в този модерен тристален апартамент!

Онлайн магазин на GRANDecor