Модерен тавански апартамент с отворена площ

Модерен тавански апартамент

Добре дошли в един модерен тавански апартамент в сърцето на града. Неговите основни предимства, разгърнати на 156 кв.м. площ, са прецизния избор на цветове, максималното усвояване на площите и нишите със скосени тавани, добрата подредба, достъпа на естествена свтлина и модерното обзавеждане.

Както се вижда, скандинавската стилистика е перфектно изписана посредством белия цвят за основа в помещенията. За контраст преобладават нюанси на черно, сиво и бежов меланж.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Стилен и очарователен шведски апартамент

Типично за модерния стил, линиите в този апартамент с отворена площ са изчистени и пространствата са максимално усвоени. Единственият нестандартен ход на дизайнерите е избора на повече акценти и дребни елементи в скосените ъгли, което пък създава допълнително усещане за домашен уют.

Класическа цветова комбинация на бяло и черно се наблюдава както във всекидневната, така в кухнята и спалнята на дома.


 

От магазина: Скандинавска свежест


 

Красив акцент в цялостния облик са дървените гредореди по тавана в помещенията. Естественият им цвят подсилва въздействието. Пищните персийски килими, златните свещници и бронзовата амфора в хола са ориенталската нотка сред студената скандинавска действителност.

Кухнята е модерна и практична. Белият цвят е перфектен избор за тясната и дълга площ на помещението. Иноксовото оборудване, вграденото осветление, обковът и интересният гръб са акцентите, които характеризират тази част от дома.

Основната спалня привлича с бохемски чар. Бяло и графит са вплетени във всеки детайл на обзавеждането. Удобно легло и пищни завеси правят впечатление от пръв поглед. Прекият излаз на покривна тераса е предимство, за което всеки може да си мечтае. Обособеният кът с прекрасни мебели и красивата гледка подсилват усещането за истински комфорт.

Спалня с тераса

Втората спалня е семпла и монохромна. Класическа визия в бяло и черно – легло, нощни шкафчета и малък работен плот. Всичко необходимо за комфортен престой.

Банята е стилна и нестандартна. Тук на бялия цвят контрастира фаянс и гранитогрес в кафявата гама.  Голям, пищно огледало с орнаментика внася доза шик в мокрото помещение.

Всеки детайл в този модерен тавански апартамент има своята мисия, а крайният резултат е отличен!

Онлайн магазин на GRANDecor