Модерен семеен апартамент с цвят и стил

Модерен семеен апартамент с цвят и стил

С радост ще ви покажем един модерен семеен апартамент, изпъкващ с премерена елегантност, стил и цветове. Проектиран от Rina Lokvo, този дом с две спални се намира в Киев, Украйна.

Дълбоко вдъхновен от съвременното изкуство, дизайнерът използва текстурирани повърхности и декори, за да създаде впечатляващи визуални композиции. Впечатление прави артистичната чувствителност, създадена чрез внимателното използване на материали, цвят и текстура. Декорите, до голяма степен, са едва доловими. Сивите бетонни стени и повърхности се балансират с приглушения цвят на дюшемето. Отделни мебели и елементи добавят ярки акценти на богат тон и страст в този модерен семеен апартамент.

Спалните са семпли и много стилни. И все пак, като останалата част от къщата, те предлагат интересни акценти от съвременния живот. Опирайки се на дълбоко вкоренена визуална и естетическа оценка, този модерен семеен апартамент създава своя впечатляваща комбинация от форма, пространство и стил, за да могат неговите обитатели да се чувстват комфортно.

източник