Модерен светъл апартамент с цветни акценти

Модерна цветна кухня

Всеки има свое виждане и усещане за комфорт у дома. Понякога обаче се нуждаем от навременна и качествена професионална помощ, за да направим точния избор за себе си. Ние ще ви помогнем в избора на свежа съвременна концепция за интериорен дизайн у дома.

Пренасяме се в модерен светъл апартамент в град Хожов, Южна Полша. Жилището е разположено на площ от 90 кв.м. и се отличава със свеж интериор и многообразни цветни акценти, които подчертават пространствата и подсилват елегантността във визията.

Класическото бяло е добра основа за изграждане на стилно, съвременно жилище. В съчетание с красивата тухлена стена и подходящия модерен интериор, този светъл апартамент наистина изглежда завладяващо.

Цветовете са основната причина за атрактивната обстановка. Бялата основа е усвоила перфектно всеки пъстър акцент в пространството. Семпло рамкирани картини по стените, цветни декоративни възглавнички, жълти плюшени кресла и фаянс от декоративни плочки са малка част от акцентите, обединяващи пространствата на кухня и хол в едно. Изразена свежест, практичност и не на последно място комфорт.

Хол и кухня в едноСмесица на стилове се забелязва осезаемо в площта на малкия домашен офис, към който се преминава през хола. Изчистена бяла обстановка по скандинавски, лека индустриална зависимост, ретро фотоапарати за акцент и модерни мебели.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Най-популярните стилове в интериорния дизайн

Спалнята и банята не правят изключение от общата концепция. Тухлени стени, бяла основа, цветни пана, пъстър фаянс и семпло обзавеждане присъстват в пространството. Особено характерно е и наличието на памучни материи във всички помещения. Дори гърбът на леглото е решен с памучна тапицерия, която срещаме и в хола.

Цветна спалняПодовите настилки са семпли и изчистени. Бял класически фаянс и светъл ламиниран паркет са съчетани в цялата площ на жилището. Малко изключение прави банята, където чернобелите шарки са водеща линия.

Наберете смелост и комбинирайте цветове в своето лично пространство. Помнете, че белият фон винаги е перфектна основа и за най-смелите решения.

Онлайн магазин на GRANDecor