Модерен пъстър интериор от Франция

Mодерен пъстър интериор по френски

За да се получи перфектна една къща е хубаво, както да има красива архитектура и интериорен дизайн, така и да е позиционирана на правилното място – сред зеленина и пищна природна картина. Подбрали сме ви един отличен пример за модерно обзавеждане за къща, разположена в гориста местност, сред красива широколистна растителност във Франция.

Сградата се отличава с интересна архитектура и цялостна разчупена визия на помещенията. Дизайнерите са заложили на високи тавани и модерен пъстър интериор при обзавеждането на дома.

Всекидневната е просторна и отворена към външния свят чрез големи вратопрозорци в три посоки. Меката мебел е семпла, тонирана в светло сиво, приятно контрастиращо на стилния черен под. Метална ретро камина е позоционирана в средата на помещението. Ярките цветове, употребени чрез кресла, лампиони, масички и декоративни възглавници придават особена свежест в стаята.

Стените в интериора са бели и в контраст със семплите дограми в черно. Липсата на завеси и щори гарантира чувството за освободеност и простор и осигурява лесен достъп до природната картина наоколо. Във всички помещения в дома навлиза много слънчева светлина и това е своеобразен приток на естествена енергия в дома.

Кухнята е интересно декорирана в разнообразие от цветове. Пространството е отворено към хола, но е символично разделено посредством барплот. Таванът е в цвят охра, стените розови, а останалата част е решена в комбинация от синьо и маслено зелено. Тази пъстрота респектира и зарежда положително.

В спалнята впечатление правят разчупените форми на стените и тавана над леглото. Цветът е тъмен тюркоаз в комбинация с бяло и черно. Декоративни възглавнички с ромбоидни елементи освежават еднотоновите постели.

Детските стаи са не по-малко интересни. Красиви принтове по стените се отличават с цветността и орнаментиката си. Жълто, оранжево и червено са основните тонове, контрастиращи на тъмния под. Точки, геометрични фигури и образи на животни и птици присъстват в декорацията на стаите, а дървото е преобладаващ материал при изработката на мебелите. Всичко е семпло и премерено, изключително уютно и практично подредено.

Розовите и оранжеви коридори, ярката тераса, пъстрият дрешник и банята в бяло са истинска наслада за сетивата.

Красивият екстериор респектира подобаващо. Малък външен басейн сред зеленината и семпла, цветна веранда с модерна визия привличат вниманието ни.

Този дом е прекрасен, не мислите ли?

Онлайн магазин на GRANDecor