Модерен и уютен апартамент в Киев, Украйна

Очарованието в един модерен и уютен апартамент

За създаването на модерен дом се изискват не просто умения, а усет към новото и актуалното, към практичното и удобното. Именно с тези качества на професионалистите от Svoya Studio ще се запознаем днес. Пренасяме се в един модерен и уютен апартамент в Киев, Украйна. С този проект, дизайнерите целят да подчертаят контраста между забързания шумен мегаполис и баланса и хармонията на дома.

На пръв прочит, впечатление прави разделението на помещенията. В отворена площ са проектирани хол, трапезария и кухненска част. С преход една към друга, са нежната спалня и баня.

Пространството в основната жилищна площ впечатлява с индустриална визия. Първичността и заложеният стил са приоритет на дизайнерите. Голи, циментови стени и колони в хола, осветителни тела в коловози и медни тръби по тавана са само малка част от ефектните мотиви в помещението.

Подът в холовата част е проектиран с дървена настилка от Карпатите. В контраст с това, в основния коридор, настилката е керамична, а изработката е дело на местни грънчари.

Очарованието на този модерен и уютен апартамент се гради на основата на декоративни елементи каквито са лампите Vpotolok, постаментите Izdereva и картините на художника Антон Соколов. Кулминацията е концентрирана в хамака, разположен в централната жилищна площ, както и във висящите осветителни тела в близост. Тези елементи внасят допълнителен баланс и уют в обстановката. Стената от изящни дървени плочи зад телевизора, както и ефектния орнамент на тавана над меката мебел са отличен пример за модерно обзавеждане.

Основно впечатление в жилището правят съвършено правите форми. Гардероби, стени и ъглови шкафове са безупречно подредени, кореспондирайки си единствено с правите ъгли.

Основният фон е бял, в комбинация с индустриално сив отенък. Този избор е в унисон с цялостния модерен вид на жилището.

Трапезарията е очарователна, с красиви дървени маса и столове. Комбинацията от бяло и тъмно сиво ги правят елегантна част от общата площ. Вградените гардероби и уреди в кухнята подчертават модерния избор на професионалистите.

Спалнята е малка, но кокетна и уютна. Основен принос за това има белият цвят, в който е тонирана. Облицован таван и красива орнаментика по стената придават елегантност в стаята. Прозорците пропускат солидно количество естествена светлина.

Малката баня е обзаведена красиво в млечно кафяв фаянс, модерен моноблок и елегантна душ кабина с прозрачно остъкление. Леки дървени акценти под мивката, в рамката на огледалото и на стената са елегантната връзка с таванската ламперия на спалнята.

Почерпете вдъхновение от това жилище. Не е ли прекрасно?!

Онлайн магазин на GRANDecor