Модерен и стилен хотел в Белгия

Модерен и стилен хотел в Белгия

Днес ще ви представим виждането за стилен хотел на дизайнера Veronique Bogaert, собственик и проектант на хотел La Suite Sans Cravate в Брюж, Белгия. Елегантен облик, стилна визия и удобство, съчетани подобаващо с професионално око.

Историята на сградата е доста интересна. Вероник и нейният съпруг придобиват постройката, датираща от 1450г. – бивш ресторант, носещ характера и особеностите на миналото. Те се хвърлят смело в предизвикателството да преобразят картината в съвременен стилен хотел, попил величието на историята си.

Дизайнерката постига очарователна визия с индивидуално излъчване на помещенията.

Дървото е основният елемент в проекта. Дървени ламперии, облицовки, греди като орнаментика и тавански решения – всеки елемент носи своята индивидуална стойност в помещенията. Стъклените прегради, разделящи ваната и банята с душа от помещението за сън са чудесен и ефектен приом в съвременния дизайн. Светлината е неизменна част от стаите. Прозорците са големи и многобройни.

Тоновете са топли, балансирани със силни акценти в графит и кафяво. Общите площи са решени в бяло и бежово, а останалите помещения са тонирани в нежно синьо, сиво, кафяво и жълто. Класа, красота и завидни умения на професионалиста – с това пленява този изискан, стилен хотел.

Както се досещате наградата „Най-добър хотелски дизайн“ вече е била връчена за работата по този проект. Напълно заслужено признание, не мислите ли?

източник