Модерен и стилен интериор в тъмни цветове

Модерен и стилен интериор в тъмни цветове

Представяме ви едно жилище, което се характеризира с модерен интериор в тъмни цветове. Дом с откровено подчертан мъжки стил.

Наситените цветове са основният белег на цялата отворена площ на апартамента. Тъмно сиви стени, под от естествено дърво, мебели в черно, синьо и цвят горчица присъстват във всяко помещение.

Телевизорът е позициониран централно в апартамента върху своеобразен мултимедиен пилон, за да може да се завърта и да бъде видим от всяка една зона. Осветлението е представено от лунички по тавана и кухненските панели в комбинация с голи крушки над трапезната маса, спот осветление и няколко лампиона на ключови места за четене.

Модерно обзавеждане

Кухненската част е решена в черно, бяло и сиво, с гланцирани плотове и гръб, и матирани кухненски шкафове. Единствен цветен акцент в тази зона са високите столове около кухненския остров, които кореспондират с декоративните възглавници на дивана.

Правилниите форми и липсата на пищна декорация подчертават мъжкия дух в жилището. Цветни пана с геометрични фигури в банята са интересен акцент в интериора, видим от спалнята и хола, благодарение на стъклените прегради, които разделят помещенията.

Спалня и баня разделени със стъклена преграда

Спалнята, разположена между всекидневната и банята, е отделена единствено със стъкло, което гарантира допълнителен простор, макар и да намалява усещането за уединение. Пейката край прозореца е отлично допълнение към помещението, което осигурява чудесно място за релаксация с гледка към целия град.

Ако имате нужда да се насладите на изобилие от стил, елегантност и съвременно усещане за комфорт, това местенце ще задоволи сетивата ви.