Модерен и просторен мезонет в сърцето на Стокхолм

Модерен и просторен мезонет в сърцето на Стокхолм

Този просторен мезонет се намира някъде в Стокхолм и представлява един много привлекателен вариант за жилище в градската обстановка на европейска столица. Архитектите и дизайнерите, които са работили по него са успели да създадат елегантно и комфортно място за живеене, в което личи изискан вкус и внимание към детайла.

Таваните навсякъде са високи и нестандартни и придават особен чар на цялостния облик. От балкона пък пред очите ни се разкрива зашеметяваща гледка към градския пейзаж. Огромните прозорци на покрива щедро пропускат естествена светлина, като че ли пускат небето вътре.

В този мезонет са обособени няколко части – „помещения”, но не чрез излишни прегради и врати и по този начин жилището изглежда още по-просторно. Кухнята е модерно оборудвана и разполага с кухненски остров, който значително улеснява кулинарната работа. Малки симпатични стъпала водят към втория етаж, където можем да открием голямата спалня и красивата баня, в изключително съвременен стил.

Това е един луксозен и просторен мезонет, който със сигурност е повод за гордост на своите собственици, тъй като показва добър вкус и усещане за красота.

 

Онлайн магазин на GRANDecor