Модерен и красив пентхаус в Украйна

Ефектната визия на един красив пентхаус

С удоволствие ще ви поканим на виртуална разходка из един красив пентхаус в Киев, Украйна. Дело на Olga Akulova Design, той се намира на 30-тия етаж в сграда в елитния квартал Новопечерские Липки.

Разчупен дизайн, отсечени форми, изчистени линии и модерно обзавеждане са част от предизвикателната визия на този красив пентхаус. В дома откриваме стъклени стени и прозорци, тавани с подчертани елементи от бетон и хармонична цветова палитра.

Светлият под и таванът в идентичен нюанс отварят площта и позволяват сливането на естествената светлина с цветните акценти в обзавеждането. Контрастните линии подчертават пространството и създават усещане за подреденост. Тоновете са топли, но категорични и подсилват визията на помещенията. Липсата на дребни декоративни елементи е напълно естествена, предвид цялостното мъжко излъчване на интериора.

Стените, наподобяващи итонг плочки, в паралел с осветителните тела в стаите, създават едно допълнително усещане за индустриален стил в дизайна. В същото време, пастелният диван и елегантната стена пред стъклената преграда на гардероба придават една модерна и съвременна визия на дома.

При създаването на този апартамент е вложено много въображение и чувство. Правилните правоъгълни и квадратни форми отхвърлят варианта за хаотичност. Всичко е премерено и ясно изразено, както в цветове, така и в разположение в пространството. Във всяка част на жилището се наблюдават идентични акценти – стъклени стени, дървени модули и семпло осветление.

Насладете се на този дом с подчертано мъжествено излъчване. Ще се уверите, че всичко правено за силния пол изглежда максимално удобно и функционално.

източник