Изискан модерен интериор с жълти акценти

Изискан модерен интериор с жълти акценти

В наши дни все по-предпочитани са жилища със съвременна визия, модерно обзавеждане и практични решения. Всичко това е съобразено с формата на помещенията и наличието на естествена светлина.

Каним ви да разгледате един модерен интериор с жълти акценти, който открихме в София. Той изглежда непретенциозно и същевременно особено стилно. Впечатление правят отворените площи и липсата на прекалено много мебели, което е и отлична предпоставка за един модерен интериор.

Обикновено, изборът на основен цвят в дома, определя нюанса, който ще играе ролята на акцентиращ. В този случай, жилището е в топли земни тонове – бежово, бяло и кремаво, а акцентите са в жълто и черно.

В интериора откриваме вградени в стената модули и шкафове за съхранение с цвят „ясен“, които са в абсолютен синхрон с подовата настилка и шкафовете в съседната кухненска част на жилището. Този еднотипен избор за основен нюанс е отлично поднесен на бял фон. Наличието на прозорци по продължението на цялата площ е гаранция за навлизане на достатъчно количество слънчеви лъчи през деня.

Екипът на българското студио за интериорен и продуктов дизайн Fimera Design Studio избира ярко жълто за акцентиращ тон в стаите. Тънката линия по продължението на шкафовете в кухнята и хола, табуретките от дърво и меките памучни възглавнички са само част от решенията в слънчевия цвят. Този нюанс, безспорно, носи настроение в дома и това е видно от пръв поглед. Помощните бяло и черно само подсилват красотата на ярко жълтите мотиви. Дори висящите осветителни тела над острова в кухнята са отлично избрани в хармония от черно и жълто. Прочети повече...

Снимки: Kris Shopov

Онлайн магазин на GRANDecor