Модерен интериор в светли нюанси на сиво и бежово

Модерен дневен тракт

Съвременният интериорен дизайн следва няколко тенденции, които определят визията на помещенията в един апартамент. Светли тонове, открити пространства, монохромен интериор, семпло излъчване и усещане за домашен уют.

Пренасяме се в Тайван, на територията на едно красиво градско жилище, обзаведено от HOZO Interior Design. То се характеризира с отворена площ и подчертано свеж модернистичен дизайн. Достъпът на естествена светлина във всяка част на дома е видим приоритет.

Модерно обзавеждане

Цветовете и големината на площите обикновено са в ясно изразена зависимост. И както не веднъж сме коментирали, малките площи изискват нежни и семпли нюанси, а в големите можем да си позволим повече въображение и смели решения.

Този модерен апартамент, следвайки последните тенденции, е проектиран в светли тонове, въпреки големите отворени пространства. Семплата визия е характерна за съвременния дизайн и тук е изразена чрез присъствието на достатъчно мебели и липсата на дребни елементи и декорации.

Особено впечатляващ ход на дизайнерите е избора на цветове. Кремави и пастелни нюанси на бежово и сиво присъстват на територията на цялото жилище.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Елегантен интериор в сивата цветова палитра

Кухнята е просторна и светла. Пъстрият гръб разнообразява, а Г-образната и форма и големите шкафове гарантират удобство на домакините.

Холът е част от обща площ с трапезарията и кухненския бокс, което предразполага към улеснено общуване и достъп  до всяка част от помещението. Мебелите са с нестандартна и уникална конструкция. Удобните пуфове и красивите, разнообразни столчета с олекотени конструкции около масите са отлично допълнение към домашния уют. Шкафовете без обков имитират пана по стените, които въпреки семплата си визия притежават необходимата функционалност.


 

От магазина: Обзавеждане в модерен стил


 

В детската стая откриваме дървен под и мебели, стилни цветове, уникално плетено чердже и лего декорации. Всичко това, съчетано с удобно легло и естествена светлина изглежда страхотно решение за всеки обичан малчуган. Стената с нежен тапет на буквички само подсилва усещането за щастливо детство.

Спалня в три цвята е интересно и ефектно решение. Дограма, подова настилка и вграден еднокрилен гардероб в бяло са в унисон с красива спалня от масивно дърво и стена с графитен тапет на геомерични фигури. Непретенциозно, модернистично хрумване.

Този стилен апартамент е отличен пример за това как да съчетаем модерното с функционалното в дома си. Уверете се!

Онлайн магазин на GRANDecor