Модерен интериор в земни тонове

Свеж модерен интериор в земни тонове

Днес ще ви представим един модерен интериор в земни тонове. Ще разгледаме къща в австралийската провинция, дело на дизайнерите от PM Interiors.

Както във всеки дом, така и тук цветовете са първото нещо, което приковават вниманието ни. Нюанси на пожълтели есенни листа, карамелови щрихи, цвят на тиква, леблебия и лен ни впечатляват отдалеч. Меланжът от тонове в къщата е силно въздействащ.

Мебели и облицовки от естествено дърво, кожа и камък са малка част от интериорните решения, които въздействат неповторимо. Паралелът с природата навън е неизбежен.

Естествената светлина навлиза смело през големите прозорци на дома. Изкуствените светлини са семпло допълнение в дизайна. Красиви аплици с елементи от ковано желязо и нежни лунички заместват слъневите лъчи нощем.

Таваните на сградата са интересни и с индивидуали форми. Виждаме скосове, ръбове и несиметрични решения. Всичко е облицовано с дървени летви и това допълнително затопля атмосферата.

Този модерен интериор в земни тонове е постигнат с помощта на дизайнерски мебели, интересни акценти и свежа растителност. Плетените кошници са търсен и ефектен аксесоар в обзавеждането. Виждаме ги както разположени на двора по верандата, така и в стаите и банята дори.

Всекидневната е светла и просторна, благодарение на минималистичния дизайн и големите вратопрозорци от двете й страни.

Кухнята е за ценители – минимализъм, подчертан с модерни решения и изчистени линии. В интериора откриваме красив масивен плот, бар столове и приглушена светлина.

Спалнята е красива и елегантна. Романтиката лъха от нежното бежово, съчетано с карамелено кафяво и тиквено оранжево. Изисканото обзавеждане допълва атмосферата.

Банята в дома е сътворена с много чувство. Можем да я определим като стилна, модерна и несъмнено удобна. Тук можем да се насладим на огледала в златни рамки, тъмен мрамор, светла керамика, умивалници и кабина от фина стъклена конструкция. Съвършен избор на дизайнерите.

Ако обичате земните тонове и сте привърженик на класическа визия в модерно изпълнение, този дом ще ви впечатли. Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor