Модерен интериор в бяло и черно в малък преходен апартамент

Ако има цветова комбинация, която да олицетворява вечната класика, то това е съчетанието бяло с черно. Някои може би възприемат тази цветова гама като твърде строга, но истината е, че чрез контрастът черно – бяло може да се постигне неповторим естетичен ефект. Именно към такъв резултат се стреми интериорният дизайн на този малък преходен апартамент, разположен на 45кв.м.

Двуцветната палитра е подчертана във всеки един елемент на интериора. Бели стени, плочки и подове оформят прекрасен фон за мебелите в черно, като ги превръща в своеобразни акценти. Черно-бялата комбинация е застъпена дори в избора на цвят на кухненските уреди и аксесоари, както и в декорацията и текстила. За да се смекчи контрастът, са пръснати отделни, най-вече декоративни, елементи в бежово и златисто. Така се постига естетично разнообразяване на модерния интериор в черно и бяло като се внася повече уют и топлина.


 

От магазина: Обзавеждане в модерен скандинавски стил


Подчертано скандинавската визия лъха от всеки ъгъл на жилището. Типични представители на северния интериорен стил са тухлените акценти в кухнята, цилиндричната камина в хола и спалнята, както и множеството зелени растения, които откриваме във всички стаи.

Този малък апартамент за пореден път ни доказва, че ограничената площ не поставя прегради пред стила и комфорта на едно помещение. Благодарение на практичното разпределение, белия фон и изобилието от слънчева светлина, домът изглежда просторен и приветлив.

Онлайн магазин на GRANDecor