Модерен индустриален интериор в Тайван

Модерен индустриален интериор модел за подражание

Индустриалният стил е характерен със специфична чувствителност. Има строга, сравнително груба и категорична визия. Днес, обаче, ще ви запознаем с модерен индустриален интериор, който завладява с нежност, цвят и елегантност.

Апартаментът се намира в Тайпе (Тайван) и е проектиран от местното дизайнерско студио Ganna Design. Жилището представлява комбинация от елегантни и груби индустриални елементи.

Обичайните представи за задължително присъствие на бетонни стени са изместени от артистични таванни замазки в тъмен тон, семпъл паркет от висок клас необработено дърво и силно подчертан модерен щрих при избора на обзавеждане.

Керамичните плочки с обилна орнаментика и дизайнерските мебели в разнообразни стилове са отличителен белег на жилището. Въпреки смелите решения няма съмнение, че наблюдаваме модерен индустриален интериор. Тръбните елементи, включени в конструкцията на шкафове, етажерки, легла и столове са категорично доказателство за това.

Сивите и черните цветове, съчетани с бяло също свидетелстват за индустриалната визия на дома. Отличен контраст и новаторство, обаче, дизайнерите постигат с въвеждането на тюркоазени мебели и карирани дамаски -стилно и безкрайно атрактивно решение за подобен интериор.

Оригинални красиви решения бликат и от всеки ъгъл на жилището. Дизайнерска баня, нетрадиционна всекидневна, изискана спалня и всичко това умело подчертано и естетически издържано.

Големи прозорци в контраст с тъмни завеси, черни ефектни полилеи и лампиони, красиви овални форми на столовете и масата. Всеки елемент в този шик индустриален дом носи част от характера на жилището.

За да бъде интересно, трябва да е различно, а за да е различно, трябва да се рискува в избора. Вземете пример от тайванските дизайнери и вложете въображение, когато творите!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor