Модерен едноспален мезонет с голяма тераса

Мезонет с гледка

Мезонетът е жилище, което може да се окаже истинско предизвикателство за всеки дизайнер. Терасираното разпределение на площта, както и разчупената форма на помещенията са предпоставка за влагане на повече въображение при избора на обзавеждане.

Представяме ви един чудесен пример за едноспален мезонет с модерен интериор и нотка бразилски темперамент, разположен на площ от 110 кв.м. Младият собственик е фен на индустриалния и модерния стил, и се доверява на специалистите от  JA Interiores в Сао Пауло.


 

От магазина: Модерен градски шик


 

Бели тухлени стени, високи тавани, отворени помещения и богата колекция от произведения на изкуството характеризират този дом на две нива. Стилен контраст в обстановката придават черната входна врата, шкафът за телевизор, креслата и холните маси. Тръбните конструкции по стените и витите стълби към горния етаж напомнят деликатно за индустриалния стил. Осветителните тела са дискретни, но много подходящо разположени.

Апартамент на две нива

Спалнята е семпла, но уютна. Висок прозорец осигурява визуален достъп до дневния тракт на първия етаж. Кресло, памучни материи и картини по стените допълват приятния изглед на стаята.

Балконът е един от най-големите предимства на жилището. Удобните кресла и маси, разположени навън в унисон с изобилието от красиви растения придават особена романтика и чар на терасата. Чудесно място да посрещнете изгрева с чаша кафе в ръка.

Онлайн магазин на GRANDecor