Модерен дом с цветен интериор

Модерен дом в цветен интериор

Изпълнен с живот, този модерен дом е красив пример за комбинация на текстури, съвременен дизайн и цветен интериор. Разположена в Сан Диего, Калифорния, къщата се простира на 630 кв.м. Сътворена от Jackson Design & Remodeling, тя впечатлява с изискана линия и стилни детайли.

Модерният цветен интериор на тази резиденция предлага изобилие от визуални ефекти. Всеки детайл в обзавеждането – мебелите, дамаските, подовите настилки, всичко в този дом носи настроение и свежест. Големите прозорци и правите форми дават простор и позволяват на естествената светлина да погали всеки ъгъл в дома. Чисти линии, строги профили и открити пространства предлагат идеална възможност за проектиране. Уникално тонирани дневна, трапезария и кухня са умело вплетени в едно общо подово пространство.

Модерен цветен интериор, креативни модели и текстури придават чар дори в банята на дома. Интересно огледало в жълто привлича погледите от вратата. Целият дизайн на къщата се основава на внимателна координация, перфектна хармония и стилен подход в обзавеждането. Това е традиционното очарование на еклектизма, но и умела изработка и многообразие на детайли.

via