Модерен дизайн в “цветовете на земята”

Представяме ви един чудесен обновен дизайн от седемдесетте години на двадесети век. Апартаментът се намира в Мадрид, а дизайнер е Leticia Martinez. Оформянето на жилището е идеален пример за това, как сравнително старомодната неутрална палитра, наблягаща на бежовото като основен цвят, може да заживее нов живот след допълване с оригинална декорация.

Мебелите са масивни и леко ъгловати, точно по модата от преди четиридесет и няколко години. Такава е и масата за хранене, заобиколена с високи столове, които придават някаква строгост и тържественост. Обстановката се олекотява и добива игрива нотка с големия собственоръчно направен плакат на AC/DC на стената. Освен името на известната рок група, на платното е изобразен крокодил с шапка, напомнящ за австралийския им произход и правещ асоциация с друг популярен герой от южния континент – Дънди Крокодила.

Всекидневната е със стъклена масичка, украсена с едра фигура на многостен. На пода е постлана меча кожа. Интересни са статуите и изображенията на животни, които присъстват на различни места в декора.

В трапезарията стойките на лампите са издължени фигури на котка и куче, в хола са поставени две големи фигури на кучета, а в коридора има невероятен килим с фигура на леопард, който се готви за скок.

Интересен дом в земни тонове, нали?

Онлайн магазин на GRANDecor