Модерен двустаен апартамент с малка площ

Модерен двустаен апартамент

Прието е да считаме, че малките площи са недостатък в едно жилище, но всяко правило има и своите изключения. Един малък апартамент може да бъде най-добрия избор за млад, неангажиран човек, както и за самостоятелна възрастна двойка например.

Пренасяме се в Нант, Франция, в дом разположен на скромните 40 кв.м. Монохромните решения, изчистените пространства, семплата визия и не на последно място красивото модерно обзавеждане са факторите, които го правят уютно и свежо местенце за живот в градска среда.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Модерен градски дом в София

Дневният тракт съчетава хол, трапезария и кухня в едно. Всеки кът има своята идентичност, обособена посредством цветовете. Бели стени, тавани и под са избора за основен тон в помещението. Светло дърво присъства при подбора на шкафове за кухнята. Трапезарната маса е позиционирана в ъгъла, където е на достатъчно светло място срещу прозореца и същевременно отдалечена от меката мебел в хола. Кухнята и трапезарията са разграничени от холовата част и благодарение на частично боядисаните в по-тъмен цвят стена и таван.


 

От магазина: В модерен стил


 

Холът е обособен в центъра на помещението посредством двуместен диван, кръгла холна масичка, модерен стол и малка табуретка. Цветовата комбинация между бежово, черно и бяло отлично се вписва в цялостната визия на дневния тракт.

Модерен апартамент

Спалнята и банята са в непосредствена близост, предимство, което е характерно за всеки модерен апартамент. Тук присъстват два основни тона – бяло и графит. Това е класическа комбинация, която успешно съчетава модерната визия на помещенията и останалите в наследство дограми и врати от миналото.

Леглото в спалнята е семпло, но красиво. Тръбна конструкция с подходяща височина на матрака гарантират удобство. Богати, цветни завеси покриват големите прозорци. Свежо, бяло дюшеме изпъква на пода в стаята. Декоративната камина и отворен гардероб допълват качествено домашния уют. Романтиката в стаята е подчертана и с помощта на красиво осветление.

Банята е изчистена, досущ като всички останали помещения. Стъклена душ кабина, стилен умивалник с помощен шкаф и удобен моноблок са разположени практично в помещението. Тъмният таван е в отличен паралел със светлия теракот на пода.

Оценете този модерен двустаен апартамент и се уверете, че и малката жилищна площ може да бъде достатъчна, за да се чувствате комфортно и приятно у дома.

Онлайн магазин на GRANDecor