Модерен ваканционен дом

Модерен ваканционен дом

Днес ви представяме един чудесен пример за съвременна архитектура, която принадлежи на семеен ваканционен дом край Атлантическия океан. Проектът носи името Cutler Residence и е дело на талантливите дизайнери от Murdock Young Architects. Имотът се намира върху възвишение, което разкрива несравнима гледка към спокойния океан и към зелена гориста местност. Домът представлява съчетание на модерен стил и неподправен уют. Екстериорът на къщата е изцяло изграден от дървени панели в правоъгълна форма. Впечатляващата архитектура умело отразява природния пейзаж. На територията на имота ще откриете също и голям открит басейн, край който има достатъчно място за организиране на различни мероприятия.

Отвътре къщата се характеризира с просторен и светъл интериор, който е осветен от слънчевите лъчи, преминаващи свободно през огромните прозорци. Повечето мебели са изработени от дърво и следват основната тема на дома. Разположени са така че да остане максимално свободно място и да не изглежда интериора претрупан. Единствените декорации, които ще откриете са вази и саксии с цветя.

Както архитектурата, така и интериорът са решени така че да се възползват максимално от невероятна гледка, която локацията на ваканционния дом предоставя. Двуетажният имот олицетворява идеалната комбинация между практичност, стил и модерен дизайн.

В нашия блог ще откриете още много идеи за интериорен дизайн и декорация на дома, както и множество примери за модерна архитектура. Разгледайте!

via