Модерен бял интериор в малък апартамент

Малък бял хол

Домашният уют и комфортната атмосфера са необходима част, както в големите, така и в малките жилища. Предстои да предстои да надникнем в един уютен, малък дом през очите на фотографа Anders Bergstedt.

Модерен бял интериор, простота в дизайна и доза изкуство, съчетани в минимализъм по шведски. Този модерен малък апартамент е разположен на 40кв.м. и е изпълнен с нестандартни решения на традиционно бяла основа.

Предимство при обзавеждането на малки пространства би бил избора на минимален брой елементи в декорацията. Премахването на ненужните вещи ще спести доста площ и ще даде възможност да се подчертае простора в стаите.

Скандинавският полъх в интериора е съществен плюс за този малък апартамент. Бели стени, тавани и обзавеждане си кореспондират с паркет в светъл дъб и цветни табуретки и одеяло в хола. Кристалният полилей и живите цветя в кашпи по стената носят индивидуалност в обстановката.

Кухнята е семпла и изчистена. И тук е заложено на стилно обзавеждане в бяло, голи стени и особено ефектни прозрачни столове около масата за хранене.

Модерна трапезарна маса с прозрачни столовеИ в кухнята, както и в хола имаме леки ефирни пердета в снежнобяло, които пропускат свободно естествената светлина в дома. Задължително условие за малък дом с преходни общи пространства.

Впечатление прави наличието на свежи цветя във всяко кътче на дома. Този детайл създава уют и внася свежест в жилището.

Вторият цвят, избран за контраст, е сивото. Присъства в масичката за кафе и картината в хола, в гърба на красивата бяла кухня и в плота на трапезарната маса. В спалнята е изразен чрез едната стена и малките акценти като нощна лампа и декоративни възглавници.

Пространството на стаята за сън е малко, но за сметка на това е използвано максимално практично. Вграден гардероб, удобен креват и две семпли нощни шкафчета са единственото необходимо в стаята.  Следвайки общата концепция и тук  осветителното тяло на тавана е с нестандартна и интересна визия – шантава кръгла топка от малки снежнобели пера.

Малка бяла спалняФункционалността на обзавеждането в коридора е също впечатляваща. Вграден гардероб с огледални врати създава усещането за големина в пространството. В комбинация с липсата на врати между помещенията, това прави две оригинални идеи за малко жилище само в антрето.

Насладете се на този скандинавски декор. Бялата атмосфера и изчистената концепция в дизайна могат да ви бъдат от полза.

Онлайн магазин на GRANDecor