Модерен български интериор от дърво и тухла със сини акценти

Модерен български интериор

За да се чувстваме комфортно в дома си, трябва да съобразим няколко важни условия. Изборът на цветове, подходящи мебели, наличието на достатъчно светлина и красива декорация е от особено значение.

Пренасяме се в един модерен апартамент, собственост на млад български режисьор, който живее и твори в дом, разположен на 90 кв.м. Интериорът, дело на Николета Кръстева от Extravagance Design, е наситен със сини акценти, а основните присъстващи материали са бетон, дърво и тухла. Обстановката е семпла и изчистена, но паралелно с това се забелязва една стилна динамика от топли и нежни цветове и функционални акценти.


 

Мека мебел от GRANDecor


 

Приятно впечатление правят тухлените стени в помещенията, прецизните гладки ламперии, както и атрактивните осветителни тела в стаите.

Всекидневната и кухнята са с отворена площ, което дава повече свобода и усещане за простор. Цвят на естествено дърво и бяло преливат във всяко от помещенията, а синият акцент в кухнята и в останалите стаи е търсен ефект от дизайнера. Инсталацията с бамбукови пръчки, като част от масата за хранене и красивите трапезни столове са уникална част от този модерен български интериор.

Модерна кухня

Вратите се сливат с ламперията, което допълнително отваря пространствата. Всяка лавица по стените има едновременно функционална и декоративна цел.

Спалнята е малка, но практично и ефектно обзаведена. И тук присъстват дървените ламперии, синият цвят, и интересното осветление. Гардеробът и скринът в бял гланц отразяват естествената светлина, навлизаща през френския прозорец.

Модерна спалня

Кабинетът е важна част от този красив дом. Интериорът от дърво и тухла, в комбинация със сините акценти отлично кореспондира с меката мебел в кафяво и белите рафтове. Създава се чудесна атмосфера за творчество, която не отстъпва по нищо на всеки съвременен офис.

Банята очарова с компактна подредба и чудесна цветова комбинация между естествено дърво и бетон. Малките зелени акценти разчупват цветовата гама и внасят свежест в пространството.

В заключение можем да добавим, че този стилен и нежен дом има всички предпоставки да предложи на своите креативни обитатели комфортно местенце за работа и щастлив живот.

Онлайн магазин на GRANDecor